24 órán belül elkapták a tettest

Egy ecsédi férfi otthonánál jelent meg 2024. január 22-én este egy férfi, aki a telefonos egyeztetésük alapján az eladó személykocsit kívánta megvásárolni.

A vevő beült a kiszemelt járműbe, hogy próbakörre vigye, azonban a fagyott-sáros talaj miatt nem tudott elindulni. Megkérte az eladót, hogy tolja meg az autót, majd elhajtott vele, és miután nem érkezett vissza, a tulajdonos bejelentette a lopást a rendőrségen.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja 24 perccel a bejelentést követően észrevette a keresett kocsit egy gyöngyösi benzinkúton, majd előállította annak 20 éves vezetőjét a városi kapitányságra.

A férfi ellen jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás.

Mivel a fiatal a gépjárművezetéstől való eltiltás hatálya alatt közlekedett egy forgalomból átmenetileg kivont autóval, így ezek miatt is felelnie kell, továbbá a ruhájában droggyanús anyagot találtak, ezért kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt is eljárás indul vele szemben.



1151024 órán belül elkapták a tettest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .