Leszakad a pofánk

Van élet…de nem így

Én a kutyára sem haragszom, nem hogy emberre. De azért az már lázítja a véremet, hogy mindenhol minden rendben. Épülnek az utak, aszfaltozódik a föld, már a falu közepén köszönthetjük  56-ot.

Na de kérdem én?  Gyermekeitek – mert szerencsére a sajátjaim már nagyok – kitől fogják megtanulni, hogy mi is, hogy is és miért is történt?

Talán a jegyzővé avanzsálódott iskolaigazgató , óvodapedagógus,  – nem sorolom fel az összes titulusát, mert Elena ( Ceausescu felesége) elsírná magát, hogy már van egy másik mindent tudó, itt-ott tanuló jobb nála. Kérdőjelet szándékosan nem tettem a  mondat mögé.

De azért, hogy folytassam a gondolatmenetemet erre a biz-baszra azért ráugrom.

Az óvodában minden rendben. Ellenőrzést kaptak. Érdekes. Ezt azért nem hiszem el, mert tudjuk, hogy kevés a képzett óvodapedagógus és aki jelentkezett, azt is elzavarta a főnök. Azt tudjuk, hogy az ebédet milyen autóval szállítják a gyermekeknek? Az ÁNTSZ örömmel venné, ha lebuktatná azt az embert, aki engedélyt adott arra, hogy az önkormányzat által, mindenre használt autóval – (“út széléről össze szedett szemétre, tűzi fa, szerszámok, fűnyíró ,üzemanyag.
Keddenként van vérvétel, nos a vért is ezzel az autóval viszik a kórházba.
Az oviba az ebédet nagy fazékban egyszerű fedővel viszik ki
Az uzsonna vagy reggeli kosárba ruhával letakarva
Szerinted ?”) – nos ez egy idézet volt. Kell ez? Csak kérdeztem.

Búcsúzom.

Arold Péter

UI.: Még mindig bassza a csőrömet, hogy segítséget kapott tőlem – át vitt értelemben – Maksa Mátyás, amikor lenyúlta a fotóim, a 2010-es önkormi választásoknál. Emlékeztetőül:

 

 

Kapd be Matyi! még nem végeztünk! 🙂

Szól hozzá, itt. Ha úgy érzed 🙂

https://ecsedinfo.hu/2018/12/21/ecsed/?fbclid=IwAR0f_HGZ3JT6qn9Y4NR-Sh44QftKdzC6QOTMUiEhD7vhonbAhgTKwLgbeik

 

 

Facebook hozzászólások

Comments are closed.