Rendőrségi hírek

Rablás Ecséden

Forrás

A Hatvani Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást három ecsédi lakos ellen. A nyomozás eddigi adatai alapján a két 21 éves férfi és 17 éves társuk megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. február 1-jén 22 óra körül Ecséden, a Bocskai Mihály úton odamentek egy gyalogoshoz és a mobiltelefonját követelték tőle, amelyet ő nem adott át, ezért bántalmazni kezdték. Miután megszerezték a sértett telefonját és készpénzét elmenekültek a helyszínről. A fiú a bántalmazás következtében az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 

 

A rendőrök néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható három helyi lakost, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Hirdetés

Ha Hatvanban jársz térj be hozzánk!
Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés