Hort nem a jegyzők kedvenc települése

Arold Péter

Kevés települést ismerek – egyet sem – ahol nem egészen egy év alatt négy jegyző is faképnél hagyta volna a települését. Hort ilyen.

 



 

A falu közösségi csoportja osztotta meg a hírt, miszerint a településen ez történt. Horton október óta új vezetés van, az  eddig független Kerek Oszkárt leváltotta a szintén  függetlenként induló Juhász László. Több alkalommal is írtunk a településen uralkodó közéletről, ami előre vetítette a jelen helyzetet. A jegyzők általában ha valahová „elszegődnek” annak oka van. És annak is, ha elmennek onnan. Van, amikor már bizonyos dolgokat egy hozzáértő nem tud tolerálni.

Eddig már négy jegyző is megfordult a választások óta Horton. A pozícióra az év első felében képviselő-testületi döntéssel kinevezett Dr. Méhész István is távozott a hivataltól.

Ezzel együtt eddig több mint egy tucat felmondás a mérlege a Juhász László vezette önkormányzatnak a nyolc hónap alatt.

Az intézményekből a Hortért évek óta, esetenként évtizedek óta dolgozók egy része önként távozott, de volt olyan is akit az új politika iktatott ki. Az okokról az érintettek egyelőre hallgatnak.

Egy biztos, Horton október óta valamiért nem működik a kémia a vezetőség és a dolgozók között, legyen az régóta, vagy újonnan kinevezett alkalmazott

írja a Horti Napló Facebook oldal.

Facebook hozzászólások

[Fancy_Facebook_Comments]

3040Hort nem a jegyzők kedvenc települése