Kóbor kutyusok Facebook oldala

Ecséden egyre több kutyus dönt úgy, hogy körbenéz a községben. Számukra és gazdáik számára indítottunk egy Facebook csoportot, ahol elveszett, vagy elkóborolt házi kedvencekről lehet információt megosztani a tulajdonosoknak és azoknak is, akik az utcán kóborló kutyát látnak.

De ne feledjük:

A kutya, az kutya. Anno, a miénket, mind a kettőt ivartalanítottuk, körbe zártuk, lebetonoztuk, drótoztuk, tégláztuk, és mindent, csak láncra nem vertük. A 2 méteres kerítést átugrotta! Utána, meg a kölyke. A kutya, nem ember, bár sokszor emberibb, de nincs mit tenni! Megy! De! Hiába van kertben a kutya, neki kell a mozgás! És nem a portán belül! Kívül! Mert ott tágasabb, a kutyának is! Ingerek, szagok, illatok, szerelem. Mint az ember. Persze. Könnyű nem kutyául gondolkodni. Elkötöd? Azzal azt éred el, hogy nincs szaporulat. Kiheréled? Szintén. De az inger marad? Mint az embernél. És ezt tessék tudomásul venni.

5280Kóbor kutyusok Facebook oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .