Egyre több településen alakulnak meg mentőcsoportok

Hort – Hatvanban, Horton, Lőrinciben, Nagyfügeden, Vámosgyörkön és Gyöngyösön, összesen 67 fővel alakultak meg az önkéntesekre épülő települési mentőcsoportok.

A Gyöngyösi Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területén hat önkéntes települési mentőcsoport alakult meg a napokban. A kirendeltség tájékoztatója és szakmai útmutatása mellett Hatvanban, Horton, Lőrinciben, Nagyfügeden, Vámosgyörkön és Gyöngyösön, összesen 67 fővel alakultak meg az önkéntesekre épülő települési mentőcsoportok. A cél az volt, hogy a polgári védelmi szervezetek önkéntesekkel egészüljenek ki, hiszen az az ember képes a legtöbbet tenni, aki saját akaratából cselekszik, magától dönt úgy, hogy a közösség érdekében plusz feladatokat is vállal.

A településekkel közös toborzó felhívásra szép számmal érkeztek és érkeznek a jelentkezések, melyek alapján a 2015-ben több településen alakulhatnak majd meg újabb önkéntes települési mentőcsoportok

1000Egyre több településen alakulnak meg mentőcsoportok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .