Bayer Bádog Zsolt, ahogy Gyöngyöspatát látja – Gyöngyöspata megfizet

Gyöngyöspata – Az ellenzéki politika aktorai már mind felköptek a levegőbe és aláálltak, csak a település maradt ugyanott a lakóival, akiket most egy Soros-szervezet vitt megtervezett akcióba.

„»Gyöngyöspatán a gyaloghíd két végére álltak a cigány kölykök, és hídpénzt szedtek az öregektől. A Kecskekő pincesorát szétlopták, széthordták. A pincéket kifosztották. A gyümölcsfákat lelopták, majd szokásukhoz híven derékmagasságban kivágták, ha éppen tüzelő kellett. Az iskolában brutálisan összeverték nem cigány diáktársaikat. A ­templomból, piacról hazatérő öregasszonyokat leköpdösték, gyalázták. Elviselhetetlenné tették a létezést a faluban. […] Ekkor a Jobbik megérezte az elviselhetetlenségben rejlő politikai lehetőséget, és megjelent Gyöngyöspatán. […] A helyi cigányok pedig elkezdtek rettegni. Mint Zámolyon. Aztán a gárda, learatván a politikai hasznot, távozott. Az elviselhetetlenség pedig maradt.

S ebbe a légüres térbe nyomult be valami Véderő nevű micsoda. A provokáció teljesen nyilvánvaló szándékával. Egy Eszes Tamás nevű nem tudom kicsoda megvásárolta a helyiektől a cigányok által élhetetlenné tett Kecskekő néhány telkét, és oda valami katonai-harcászati gyakorlatot hirdetett húsvétra. Meg is jelent úgy húsz nyeszlett kölyök, és a cigányok ettől olyan rettegésbe fogtak, hogy ki kellett őket menekíteni a faluból. Segítette őket mindenki: az LMP, az MSZP, valami amerikai üzletember, a Vöröskereszt és az összes jogvédő. Kiszállt a média, a hülyék megírták vezércikkeiket, a második Orbán-kormány megkapta a rasszista jelzőt. […] Egy Horváth Aladár nevű meg kéksisakosokat akar behívni az országba. Nem változott semmi sem. Becstelen és undorító politikai akció zajlik Gyöngyöspatán, politikai aktorok részvételével. Zámoly kettő.«

Nos, így kezdődött és így folytatódott. Persze a Jobbik akkori főhazugjai ma már Gyurcsánnyal vannak, akik akkor »járőrözni« mentek oda és horogkeresztet hugyoztak a cigánysor elejére, ma már Fekete-Győr tévécsatorna-átprogramozóval fújnak egy követ. Az ellenzéki politika aktorai már mind felköptek a levegőbe és aláálltak, csak Gyöngyöspata maradt ugyanott a lakóival. Akiknek most azt üzenték, hogy ha terrorizálod a többséget, és akad egy Soros-szervezet, aki ebben melléd áll, akkor felfoghatatlanul sok pénzt kaphatsz. Tökéletesen igaza van Horváth László fideszes képviselőnek: »a mostani helyzet egy megtervezett és megszervezett akció eredménye, hiszen a roma családokat egy Soros György által fenntartott és eltartott Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány vette rá a pereskedésre, és ugyanezen alapítvány biztosította a jogi procedúra összes kellékét és feltételét is.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
1740Bayer Bádog Zsolt, ahogy Gyöngyöspatát látja – Gyöngyöspata megfizet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .