Ecséd biztonságban. A polgármester tájékoztatója szerint

Arold Péter

Polgármesteri tájékoztató az Ecséden koronavírus gyanújával beszállított állampolgár vizsgálati eredményéről.

Tisztelt Lakosság!
Tájékoztatom Önöket, hogy Ecsédről 2020. március 10-én koronavírusos fertőzés gyanújával elszállított személy járványügyi tesztjének hivatalos eredménye: NEGATÍV.
Felhívom továbbá a figyelmüket arra, hogy Ecséd település egy hivatalos weblappal rendelkezik, minden aktuális információt a települést érintően Ecséd Községi Önkormányzat a www.ecsed.hu oldalon tesz közzé.
Az Ecséd nevet önkényesen, jogellenesen használó minden egyéb weboldalon, blogon, közösségi oldalon közzétett településre vonatkozó tartalomért az Ecséd Községi Önkormányzat nem vállal felelősséget.
Kérem, hogy a megbízható információkért az indokolatlan pánik elkerülése érdekében a www.ecsed.hu oldalt keressék, illetve a hivatalos kormányzati oldalt https://koronavirus.gov.hu linken. A megelőzésről szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érheti el.
Az eredményről maga a polgármester Maksa Mátyás számolt be, bár nem csatolta hozzá a hivatalos dokumentumot, de biztos minden rendben. Persze nem felejtette el hozzátenni, hogy mind a közösségi portál, mind az ecasedinfo.hu szabálytalanul működik, az ö engedélye nélkül. Akkor én is megnyugtatom az olvasókat, nem kell az ö engedélye ehhez.
2280Ecséd biztonságban. A polgármester tájékoztatója szerint