Polgármesterek álltak ki Szabó Zsolt mellett

Arold Péter

Nincs és nem is volt korrupció Heves megyében, állítják azok a polgármesterek akik egy dokumentum aláírásával álltak ki  Szabó Zsolt  Hatvan városának volt polgármestere mellett. 

Mint arról a hatvaninfo.hu is  beszámolt a rendőrség vizsgálat folyik Hadházy Ákos feljelentése alapján Szabó Zsolt ország gyűlési képviselő által képviselt egyes Heves megyei településeken történt közbeszerzési ügyekkel kapcsolatban.




A közbeszerzések körülményei kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, ami Boldog István körzetében volt látható és nyilvános adatok alapján is állítható, hogy Szabó Zsolt részt vett a szervezésben. Az alábbi főbb megállapítások tehetők, (a részletes bizonyítékok, adatok lentebb) – írja a korrupcioinfo.hu

A képviselő tagadja a vádakat és most mellé állt néhány polgármester is, tudta meg a 24.hu

A portál szerint az elmúlt hetekben arra kérték meg a Heves megyei 3. számú, hatvani központú választókerület polgármestereit, hogy egy előre megfogalmazott nyilatkozat aláírásával álljanak ki Szabó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő mellett.

A települési vezetőkkel aláíratott dokumentum viszont azt hangoztatja, hogy a pályázatok lebonyolítása során minden a jogszabályoknak megfelelően zajlott, és a közbeszerzéseknél sem történt jogellenes lépés.

A 24.hu azt is megkérdezte, hogy kik és milyen céllal készítették és íratták alá az őt támogató dokumentumot. A képviselő azt válaszolta: nem tud konkrétumokat az ügyről.

Íme a portálhoz került dokumentum

;

3350Polgármesterek álltak ki Szabó Zsolt mellett