Hirdess Facebook csoportunk segítségével

Talán megoldást hozhat, ha a külön erre létrehozott csoportba hirdettek. Van elveszett kedvencek csoport, most lett hirdető csoport is. Használjátok, és csatlakozzatok. Rövid időn belül, csak itt hirdethetitek dolgaitokat. Nem csere-bere csoport.

Hirdető, tehát néhány termék ami nem ajándék nem ingyen lehet a Tiétek. Viszont a hirdetőknek meg kell érteni, ha itt akarnak termékeket hirdetni amiért pénzt kérnek, nyilván nem várhatják el, hogy azért valamilyen jelképes összeget ne fizessenek a hirdető felület felé.

De, mivel a Facebookon a hirdetés joga kizárólag a Facebook-é, nyilván a hirdetési költségről kapott számla a csoportot üzemeltető vállalkozó részéről kerül kibocsátásra, de azért helyet kap a https://ecsedinfo.hu és kérés esetén a https://hatvaninfo.hu online magazinban is. Hogy mennyibe kerülne, ha rendszeresen hirdetni szeretnél a csoportban és a magazinokban is, kérés esetén E-mail-en elküldjük a választ.

Az új csoport itt érhető el

5710Hirdess Facebook csoportunk segítségével

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .