Fotó: Arold Péter

Összefoglaló a közmeghallgatásról

Ecséd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. január 25-én közmeghallgatást tartott. Maksa Mátyás polgármester beszámolt Ecséd Községi Önkormányzat és költségvetési szervei 2021. évi gazdálkodásáról. Elmondta, hogy a Covid-19 járvány immár 2 éve nehezíti mindenkinek az életét, de a település ellátásában, a szolgáltatások biztosításának folyamatosságában nem volt fennakadás.

A 2021. évben helyi önkormányzat által kivetett adó, továbbá a térítési, szolgáltatási és a bérleti díjak emelésre nem került sor. A fertőtlenítőszer és védőfelszerelés ellátást folyamatosan biztosította a Kormány. Az előző években az intézményi ellátáson túl a 65, illetve a 70 év feletti ecsédi lakosok részére Maksa Mátyás több ízben biztosított védőeszközöket így maszkokat, kesztyűket. Sokat kellett dolgozni azon, hogy mindenkinek megmaradjon az állása és a vírus okozta veszélyhelyzet miatt ne kerüljön sor elbocsájtásokra.

a beszámoló részletei a település hivatalos oldalán

5760Összefoglaló a közmeghallgatásról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .