Kuka mizéria

Szerződésen alapulva új, chip-el ellátott kukákat kapnak Ecséden a lakók. Igaz ami igaz sokan a munkahelyükről kéredzkednek el, hogy a meghirdetett időpontban átvehessék az ingyenes kukát, de számos alkalommal hiába mennek.

Már a település közéleti csoportjában is téma a helyzet, de a Polgármester jelezte, hogy minden kukát elvisznek még annak ellenére, hogy az új nem áll a lakó rendelkezésére és biztosított mindenkit, hogy akinek jár, meg is fogja kapni.

A probléma ott indult el, hogy több alkalommal a meghirdetett időpontban már nem volt senki az átvevőhelyen amire Maksa Mátyás polgármester úgy reagált, hogy akik kiadják a kukát munkaidőn túl is a helyszínen kellene lenni, de azt nem mindig lehet megoldani.

idézem a csoporttag által írottakat:

Ma reggel 6.50-kor megkérdeztem a Polgármester úrtól hogy ez miért van, erre ő azt válaszolta valaki a családból áldozza fel a munkaidejét mert ők nem érnek rá és csak délután 4 óráig lesznek ott osztani.

A csoportban egyébként tippek is találhatók, hogy hol lehet még átvenni Ecséden kívül.

A fotó illusztráció

7240Kuka mizéria

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .