Nemzetközi sikereken is túl vannak már a magyar szépségek!

A Miss Hungary tavalyi szenzációs döntője után az orosházi Mike Cintia Miss Hungary 3. helyezett második udvarhölgy és nagykanizsai Makai Felícia döntős rögtön Bejrútba vehette az irányt.

A nemzetközi versenyén Cintia a szenzációs 4. helyett érte el a Queen of International Models 2022 versenyén az összesítésben, mely koronával és szalaggal is járt.

A magyar lányok taroltak, hiszen Felícia pedig a Miss Best Catwalk különdíjat hozhatta haza. A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara február 18-ára a MOLK Karneváli nagy-báljára hívta meg a magyar nemzeti szépségverseny döntőseit és két királynőjét Horváth Boglárkát, a győri szépséget és dunaújvárosi tini Kishercegnőt, Horváth Lillát, hogy a világhírű San Leucio Seta anyagaiból készített, velencei karneválról ismert középkori fűzős ruha- és jelmez-költeményeiben pompázhassanak a Marriott Hotel dísztermében a gálavacsorával egybekötött est során.

7940Nemzetközi sikereken is túl vannak már a magyar szépségek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .