Felhívás!

Fejlesztési ötletek a 2024-2029. közötti időszakra

Tisztelt Lakosság! 

A következő 5 év fejlesztési céljainak meghatározása érdekében kérem a segítségüket, az alábbi kérdéssor megválaszolásával. A kérdések megválaszolhatók közvetlenül a Mizu Ecséd? applikáció , valamint a www.ecsed.hu oldal Aktuális tájékoztatójában közzétett kérdőív linkjének megnyitásával. 

Letölthető a kérdéssor a www.ecsed.hu  oldalról és online beküldhető az ecsed.ph@ecsed.hu email címre. A kérdőív papíralapon kérhető személyesen az Ecséd Községi Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) titkárságán, Ecséd, Szabadság utca 139., illetve online az ecsed.ph@ecsed.hu  emailcímen. 

A Kérdőív visszajuttatható a Polgármesteri Tájékoztatóban található kérdéssor kitöltésével is, az Önkormányzat potaládájába bedobva, illetve az Önkormányzat titkárságán leadva. 

A válaszadás anonim és önkéntes. A Kérdőív kitöltésének határideje: 2024. október 1.. 

A szavazás eredményéről  2024. október 31-ig Ecséd online felületein, továbbá a Polgármesteri Tájékoztató októberi számában kapnak tájékoztatást.

Maksa Mátyás polgármester

Itt lehet szavazni a lehetőségekre


12110Felhívás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .